понеділок, 18 лютого 2008 10:44

"Валуєву програв через розрив зв"язок"

Білоруський суперважковаговик Сергій Ляхович пояснив журналістам причини своєї безсумнівної поразки в недавньому бою за статус претендента на пояс WBA проти "Російського гіганта" Миколи Валуєва.

Ляхович заявив, що провести нормально бій йому завадила тяжка травма: "За два з половиною тижні до бою в одному з останніх спарингів я травмував праву руку. Ту саму, яка турбувала перед поєдинком з американцем Бріггсом. Стався розрив зв"язок, тому навіть не міг підняти праву руку під час бою з Валуєвим. Намагався діяти на морально-вольових якостях, але коли в другому раунді біль став нестерпимим, вирішив не ризикувати".

"Чому не переніс бій через травму або не припинив його достроково? Довго чекав цього шансу. До того ж батьки з малих років вчили, що раз взявся за яку справу, то доведи її до кінця. Тому і терпів до останнього раунду. У одинадцятому спробував активізуватися, але дикий біль не дозволяв повноцінно боксувати", - поскаржився "Білий вовк".

"Про завершення професійної кар"єри і не думаю. Повернуся до Америки, залікую травму і продовжу виступ на рингу", - повідомив Ляхович.

Телеграф
Зараз ви читаєте новину «"Валуєву програв через розрив зв"язок"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути