Ексклюзиви
неділя, 15 лютого 2009 11:19

"Валенсія" навчилася забивати у свої ворота

"Валенсія" навчилася забивати у свої ворота

У 23-му турі Чемпіонату Іспанії, "Валенсія" розійшлася миром із доволі посереднім суперником - "Малагою".

"Малага" - "Валенсія" - 1:1 (0:0)
Голи: Вілья, 53 - 1:0; Албіоль, 59 - 1:1 (автогол).

Левантійцям не платять грошей. Зарплатні у найближчому часі не очікується, а Емері намагається зняти напругу репліками "нічого страшного, ще місяць без грошей протягнемо". Фінансовий директор клубу відверто заявляє, що грошей немає і навряд чи вони найближчим часом з"являться, а тим часом команда вимушена вирішувати турнірні завдання. Цього разу грати довелося без Мігела. Місце португальця в основі зайняв Мадуро, а Албіоль склав пару Марчені в центрі оборони. На протилежному боці оборони Емері відрядив Моретті, а пару опорників склали Албелда з Барахою. Господарі "Розаледі" думали між тим тільки про одне - як добитися історичного результату в матчі з "Валенсією" на рідній арені, адже до цього "Малазі" не вдавалося взяти жодного очка в протистоянні з "кажанами".

Був варіант здобути три очки - дуже вже прагнув одразу після стартового свистка відкрити рахунок Дуда, але від мрії аутсайдерові довелось відмовитися. "Валенсія" невпевнено йшла вперед, мляво намагалася нав"язати супротивнику свою гру, але нічого в неї не виходило, та і не могло вийти. Багато що вирішив у першому таймі епізод за участю Луці та Моретті, коли один отримав попередження, а іншого взагалі видалили з поля. Давід Сілва до свистка на перерву відзначився офсайдом. "Валенсія" почала сподіватися на результат у другій половині зустрічі, особливо після того, як Сесар насилу парирував удар Баа.

Останнього Тапіа і замінив майже відразу після початку другої половини зустрічі, але до цього два Давиди "Валенсії" зробили гол. Сілва віддав чудовий пас на Вілью, і "Гуахе" пробив у дальній кут - 1:0. Все б нічого, але вже через три хвилини Албіоль також відзначився голом... у свої ворота.

Емері відразу ж усвідомив усю серйозність цього матчу. На газоні "Розаледі" поступово з"явилися Фернандеш і Мату, поза сумнівом підсиливши гру своєї команди, але було надто пізно. Для того, щоб увійти до ритму португальцю та іспанцю знадобився час і дотиснути суперника лос-чос не встигли. Удари Фернадеша та Сілви точними не були. Емері перестарався з ротацією, а ось "Малага" отримала те що хотіла - перше очко в історії протистоянь з "Валенсією".

Еврофутбол, Оглядач

Зараз ви читаєте новину «"Валенсія" навчилася забивати у свої ворота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути