пʼятниця, 07 травня 2010 18:46

"В УЄФА багато італійців, зацікавлених у перемозі "Інтера"- Хенесс

"В УЄФА багато італійців, зацікавлених у перемозі "Інтера"- Хенесс

Президент мюнхенської "Баварії" Улі Хенесс запідозрив, що УЄФА допомагає міланському "Інтеру", який зустрінеться з "Баварією" у фіналі Ліги чемпіонів. За словами Хенесса, в УЄФА "дуже багато італійців", які зацікавлені в перемозі "Інтера". Про це повідомляє інтернет-видання Goal.com.

Невдоволення Хенесса викликала відмова УЄФА скасувати дискваліфікацію півзахисника "Баварії" Франка Рібері. Рібері був дискваліфікований на три матчі єврокубків після видалення в першій півфінальній зустрічі Ліги чемпіонів з французьким "Ліоном".

Хенесс наголосив, що багато чиновників, що займають важливі посади в УЄФА, є італійцями, а німців у керівництві УЄФА майже немає. Також Хенесс звернув увагу на те, що арбітр, видалив Рібері з поля в грі з "Ліоном" (Роберто Розетті) - італієць.

Після того, як УЄФА відхилив апеляцію мюнхенців, "Баварія" вирішила звернутися до Спортивного арбітражного суду в Лозанні. Хенесс висловив надію, що суд скасує дискваліфікацію Рібері, і той 22 травня вийде на поле в грі з "Інтером".

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «"В УЄФА багато італійців, зацікавлених у перемозі "Інтера"- Хенесс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути