субота, 01 травня 2010 14:13

У Рібері є шанс зіграти у фіналі Ліги Чемпіонів

У Рібері є шанс зіграти у фіналі Ліги Чемпіонів

Апеляція "Баварії" на рішення про дискваліфікацію французького півзахисника мюнхенців Франка Рібері на три матчі буде розглянута дисциплінарною комісією УЄФА в середу 5 травня.

Про це повідомляє Kicker.

Від рішення комісії залежить, чи зможе один з лідерів "Баварії" зіграти у фіналі Ліги чемпіонів з "Інтером". Рібері був дискваліфікований на три матчі після вилучення в першій грі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів з "Ліоном", так як арбітр вирішив, що той навмисне намагався завдати травми форварду французького клубу Лісандро Лопесу.

Тепер спеціальна комісія ще раз розгляне цей епізод. Якщо буде вирішено, що злого умислу в діях Рібері не було, він отримає право зіграти 22 травня на "Сантьяго Бернабеу" у фінальному матчі проти "Інтера", так як уже відбув один матч дискваліфікації, не зігравши у матчі-відповіді з "Ліоном".

Рібері отримав підтримку від самого Лісандро Лопеса, який заявив, що не помітив, щоб француз дійсно хотів завдати йому травми.

"У нього не було злого наміру. Ми з Рібері разом пішли на один м"яч, просто я його трохи випередив", - цитує Лопеса L'Equipe.

За матеріалами ua-football.com

Зараз ви читаєте новину «У Рібері є шанс зіграти у фіналі Ліги Чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути