середа, 18 листопада 2009 14:20

"У ПАР поїдуть словенці" - Боярський

"У ПАР поїдуть словенці" - Боярський

Відомий актор і музикант Михайло Боярський заявив, що збірній Росії не вдасться вирішити поставлене завдання - здобути путівку на Чемпіонат світу-2010 в ПАР.

- Тривожно мені щось, - ділиться своїми думками Михайло Боярський, якому очевидно не до жартів. - Я, звичайно, буду вболівати за наших хлопців, але ми навряд чи вирішимо поставлене завдання - у ПАР поїдуть словенці.

- Звідки такий настрій?

- Словенці гарно грають! Самі подивіться - вони і прекрасно фізично готові, і технічно непогано оснащені. Думаю, словенці переможуть - 1:0.

- Благо ваш минулий прогноз не збувся: ви припускали перемогу російської збірної з тим же рахунком, а також спрогнозували найкращих гравців матчу - назвали Аршавіна і Бистрова. Але в підсумку перший зіграв далеко не чудово, а другий взагалі не вийшов на поле з перших хвилин...

- Якщо чесно, я й сам здивований, що все вийшло саме так. Хоча не тільки цьому дивуватися треба - до цих пір не можу збагнути, чому на 80-й хвилині матчу вся команда пішла в оборону. Це, до речі, біда всіх наших команд - як тільки у нас щось починає виходити, ми відразу перестаємо грати; ніхто не хоче грати до кінця!

- Може, причини такого спаду куди простіші - поганий фізичний стан футболістів, наприклад?

- Та ну, про що ви говорите?! Грають ж не інваліди, а здорові молоді хлопці! Як можна не знайти сили на кілька хвилин? Сподіваюся, у матчі-відповіді нічого подібного ми не побачимо. Для нас взагалі найкращий захист - напад.

- Чому так побоюєтеся матчу?

- Словенці краще нас зроблять висновки з першого матчу - повністю "прочитають" Жиркова, Зирянова, Білялетдінова, якому тепер навряд чи вдасться повторити те, що він зробив у суботу. Та й потім - не забувайте, що нам належить грати на чужому полі. Загалом, єдиний шанс пробитися на Мундіаль - не думати про результат першого матчу, а грати тільки на перемогу. Думати про першій грі ні в якому разі не можна - інакше кранти!

ТСН

Зараз ви читаєте новину «"У ПАР поїдуть словенці" - Боярський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути