Ексклюзиви
середа, 18 листопада 2009 13:24

Футбольні фахівці зробили прогноз на матч Україна - Греція

Футбольні фахівці зробили прогноз на матч Україна - Греція

Напередодні сьогоднішнього матчу плей-офф відбіркового циклу ЧС-2010 Україна - Греція відомі вітчизняні фахівці поділилися своїми прогнозами на цей важливий поєдинок.

Віктор Грачов, майстер спорту, 2:0.

"Якщо уважно вивчити всю інформацію, що є по грекам, і додати до цього побачене в першому поєдинку, то перевагу нашої збірної в командній грі та командному дусі очевидна. Також наші футболісти помітно перевершують суперників в командній швидкості ведення гри, а це велика перевага в сучасному футболі.

А греки, на мій погляд, ще живуть 2004 роком. Багато хто з тих гравців, чемпіонів Європи, ще залишилися в складі, але вони хоч і володіють хорошим досвідом, вже не так молоді. Зміна поколінь у еллінів, мені здається, проходить недостатньо швидко. А сучасний футбол - він все ж таки більше для молодих".

В"ячеслав Грозний, заслужений тренер України, 2:0.

"Збірна України виграє. Хто заб"є? Гадати не буду. Це мені складно сказати. На чому ґрунтується моя впевненість? У першу чергу, звичайно ж, на грі в обороні. Останні поєдинки нашої команди показують, що забити їй дуже складно. Хлопці дисципліновано грають в захисті, допрацьовують в кожному епізоді до кінця.

З іншого боку, і атакуючий потенціал збірної досить високий. Безперечний лідер зараз - це Андрій Шевченко. Загрозою для чужих воріт завжди є Артем Мілевський. Та й інші наші футболісти з групи атаки, кого б не поставив Олексій Михайличенко, всі швидкісні хлопці і можуть обіграти суперника один в один. Це і Олег Гусєв, і Андрій Ярмоленко, і Руслан Ротань".

Олег Саленко, найкращий бомбардир ЧС-1994, 1:0.

"Думаю, що гра буде дуже важкою для обох команд. Додати ж необхідно в першу чергу в атакуючих діях. Так, зрозуміло, що перший поєдинок був виїзним, і нічия, в принципі, нас влаштовувала. Але вдома вже повинен бути інший футбол, більш швидкісний в атаці. Без швидкого переходу з оборони в атаку зараз важко вигравати. Так як греки будуть масовано грати в захисті, потрібно намагатися використовувати стандартні положення. В основному після їх розіграшу зараз забивають голи. Впевнений, що і Греція зробить акцент на "стандарти".

Взагалі у грецької збірної немає якихось зірок. Є дисципліна, яку еллінам прищепив німецький тренер. У принципі, у них зараз та ж гра, яка дозволила їм виграти чемпіонат Європи 2004 року, але рівень гравців у середньому нижчий".

Геннадій Зубов, екс-півзахисник збірної України, 1:0.

"Як і в першому двобої, не варто очікувати великої кількості небезпечних моментів. Ніхто не захоче помилитися, і кожен буде діяти гранично зібрано та зосереджено. Але оскільки підопічні Олексія Михайличенка грають удома, то сподіваюся, що їм все ж таки вдасться забити один м"яч і зберегти свої ворота "сухими". Тому мій прогноз - 1:0 на нашу користь.

Не сумніваюся, що минулий матч обидва наставника досконально вивчили, розібрали по кісточках всі помилки своїх підопічних і знайшли причини того, чому ж не вдалося виконати все задумане. У Донецьку точно буде зовсім інша гра. Впевнений, що збірна України переможе з різницею в один м"яч. Всі без винятку хлопці чудово усвідомлюють важливість цього поєдинку і, я не сумніваюся, докладуть максимум зусиль і залишать на полі всі сили для досягнення потрібного результату".

"Команда"

Зараз ви читаєте новину «Футбольні фахівці зробили прогноз на матч Україна - Греція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути