неділя, 06 вересня 2009 18:54

"В матчі з хорватами спробуємо оформити путівку на ЧС-2010" - Крауч

"В матчі з хорватами спробуємо оформити путівку на ЧС-2010" - Крауч

Нападаючий збірної Англії Пітер Крауч висловив надію, що в середу в матчі з Хорватією його команда достроково оформить вихід у фінальну частину чемпіонату світу.

Футболіст пригадав і попередній поєдинок проти хорватів на "Вемблі" в листопаді 2007 року, результат якого позбавив англійців путівки на чемпіонат Європи:

"Той матч був для мене радісним і гірким одночасно. Я забив гол, зрівнявши рахунок, і вирішив, що вихід у фінальну частину Євро нам забезпечений. Але ми не втримали нічию, і це мене дуже засмутило. Мені було шкода нашого головного тренера, тому що ми гравці світового класу і були зобов"язані потрапити на чемпіонат Європи. Це була катастрофа, але зараз все у минулому. Тепер у нас новий тренер і віра у власні сили. Думаю, що це позитивно позначиться на результаті. Всі нещастя залишилися позаду, тепер нам потрібно якнайшвидше дістати путівку в ПАР".

За матеріалами Турнір

Зараз ви читаєте новину «"В матчі з хорватами спробуємо оформити путівку на ЧС-2010" - Крауч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути