Ексклюзиви
вівторок, 18 травня 2010 18:47

"В Італії ще не забули, яким чином "Баварія" пройшла "Фіорентину" - Моурінью

"В Італії ще не забули, яким чином "Баварія" пройшла "Фіорентину" - Моурінью

Головний тренер "Інтера" Жозе Моурінью пояснив, що, якщо він залишить свій пост, це буде пов'язано зі ставленням до нього в Італії. Португалець заявив, що жоден інший клуб у нинішньому розіграші Ліги чемпіонів не демонстрував такої сильної гри, як "Інтер", і нагадав, що суперник "нерадзуррі" по фіналу Ліги чемпіонів "Баварія" в 1 / 8 фіналу пройшов італійську "Фіорентину" не без допомоги помилок арбітра.

"Моє майбутнє залежить не від контракту або грошей, а від того, чи влаштовує мене стан справ, чи отримую я задоволення від роботи. Я хочу, щоб мене поважали в країні, в якій я працюю. В Італії у мене з цим великі проблеми.

Я не новий головний тренер мадридського "Реала". Після фіналу Ліги чемпіонів я хочу спокійно протягом двох-трьох днів подумати про своє майбутнє. "Інтер", зі свого боку, зробив абсолютно все, щоб мені було комфортно в цьому клубі.

Не думаю, що в Лізі чемпіонів цього сезону були матчі, які можна було б порівняти з матчем "Інтер" - "Барселона". Ніхто не показав у цьому році такого гарного футболу, як "Інтер" у першому матчі з "Барселоною".

Ми атакували чинного клубного чемпіона Європи і виграли протистояння з ним саме в тій грі. Ніяка інша команда не показала цього року нічого подібного. Можна згадати і те, як ми зіграли в атаці проти "Челсі".

Я чув, що головний тренер "Баварії" Луї ван Галь висловлював побоювання з приводу суддівства у фіналі Ліги чемпіонів, а мене зараз більше хвилює вулкан. Я б вважав за краще відправитися до Мадрида в п'ятницю, але нам доведеться зробити це вже завтра. Це єдине, що мене турбує.

З приводу судді у мене немає ніяких хвилювань. Що стосується "Баварії" - в Італії ще не забули, яким чином цей клуб пройшов "Фіорентину", - цитує Моурінью Goal.com.

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"В Італії ще не забули, яким чином "Баварія" пройшла "Фіорентину" - Моурінью». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути