понеділок, 06 жовтня 2008 15:47

"У Харкові нас чекає пекло" - Даріо Срна

Даріо Срна знає українців краще за всіх - 26-річний футболіст вже п"ять років грає в Донецьку за місцевий "Шахтар". Він добре орієнтується в місцевому футболі, знає менталітет мешканців України, а також сильні та слабкі сторони збірної Олексія Михайличенка.

- Збірна Хорватії сильніша за українську, якщо брати до уваги індивідуальну майстерність гравців. Ми - набагато досвідченіше, а також наша збірна зіграла достатню кількість міжнародних матчів, - говорить Срна.

- У складі України багато молодих футболістів. Вони тільки починають будувати команду. Їм не вистачає досвіду європейських баталій. Зате вони дуже оптимістично налаштовані. Двома перемогами на старті збірна України показала всій країні, що на них можна розраховувати. Але грою, відверто кажучи, вони не вразили. Білорусь була обіграна на 94-ій хвилині завдяки пенальті.

- Україна-2008 сильніша за ту Україну, яка пробилася в чвертьфінал ЧС-2006?

- Важко говорити про це. Нинішня команда - молода та талановита. У той самий час тут присутні і досвідчені гравці - Шовковський, Шевченко, Воронін. Багато гравців прийшли з молодіжки, з якою працював Олексій Михайличенко.

- Яка атмосфера буде у Харкові?

- Україна живе футболом, адже саме в цій країні в 2012-му році пройде Євро. Збірна грає поза Києвом, оскільки тамтешній стадіон закритий на реконструкцію. У Харкові нас чекає пекло.

"Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «"У Харкові нас чекає пекло" - Даріо Срна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути