Ексклюзиви
вівторок, 14 липня 2009 16:57

"В Англії Мілевського розтопчуть" - Заяєв

"В Англії Мілевського розтопчуть" - Заяєв

Свою думку щодо призначення Артема Мілевського капітаном київського "Динамо" висловив футбольний експерт Анатолій Заяєв.

- Перший матч Артема Мілевського як капітана команди в поєдинку за Суперкубок України проти полтавської "Ворскли", не дивлячись на перемогу "Динамо", мені не сподобався. Так, столична "десятка" активно діяла попереду, але, в той же час, ми побачили старого Артема Мілевського: він багато падав і сперечався - з арбітром, з суперниками.

Така поведінка негідна капітана команди рівня "Динамо". Тому хлопцю потрібно дорослішати, і братися за голову. Своїми емоціями він не підтримує товаришів по команді, а навпаки - заважає їм вести гру. У тій грі Артем Мілевський був поганим капітаном.

Хоча, я вважаю його футболістом високого рівня, проте для того, щоб прогресувати, йому необхідно навчитися управляти своїми емоціями. Зрозумійте, я нічого не маю проти того, щоб він падав, але тільки - в штрафному майданчику суперника, або, в крайньому випадку, на підступах до неї, але Артем Мілевський падає на газон буквально після кожного поштовху - і в центрі поля, і навіть на своїй половині. Який від цього толк? Який толк від безглуздих розмов, які тільки привносять нервозність в колективні дії, та перетворюються для хлопця в жовті картки? Футбол - штука раціональна.

Проте я вірю, що в новому сезоні Артем Мілевський, як і все "Динамо", продовжить прогресувати. Я вважаю, що Валерій Газзаєв вимогливіший тренер, ніж Юрій Сьомін, тому, маючи на руках нинішній матеріал, він зможе поліпшити рівень команди і, сподіваюся, результати в Європі, де киян чекає Ліга чемпіонів.

Зараз багато говорять про те, що Артем Мілевський може залишити "Динамо" влітку 2010 року, і перебратися до Європи. Цілком допускаю, що так воно і трапиться. Якщо нападаючий продовжить прогресувати, проявить себе в Лізі чемпіонів, а "Динамо" вийде з групи турніру, шлях на захід для Артема Мілевського буде відкритий. Куди йому краще перейти? Точно - не до Англії, там його просто затопчуть. Йому потрібний чемпіонат, де люблять і вміють грати в пас, наприклад - Італія або Іспанія.

За матеріалами Наш Век, Террикон

Зараз ви читаєте новину «"В Англії Мілевського розтопчуть" - Заяєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути