вівторок, 15 липня 2008 12:22

"Узбеки пропонують за Ето"О $40 мільйонів" - каталонські ЗМІ

Срібний призер чемпіонату Узбекистану з футболу клуб "Курувчі" запропонував іспанській "Барселоні" за камерунського форварда Самуеля Ето"О 40 мільйонів доларів. Про це пише каталонське видання Sport. Офіційний сайт Федерації футболу узбекистану (ФФУ) стверджує, що сам футболіст здав всі необхідні документи для отримання в"їзної візи до Узбекистану і 17 липня прибуде до Ташкента, де буде представлений як гравець "Курувчі", повідомляє Лента.Ру.

За інформацією сайту ФФУ, Ето"О, який зараз відпочиває в США, зі своїм агентом і ще двома помічниками прибуде до Ташкента на невеликому літаку. На сайті ФФУ також представлена копія паспорта камерунського футболіста, яка зараз перебуває в узбецької футбольної влади.

Раніше головний тренер узбецького клубу Мірджалол Касимов заявив, що Ето"О як мінімум півроку виступатиме за "Курувчі" в національному чемпіонаті та азійській Лізі чемпіонів. За словами наставника, камерунець є ідеальною кандидатурою для пропаганди футболу в Узбекистані та залучення вболівальників на трибуни.

Зараз ви читаєте новину «"Узбеки пропонують за Ето"О $40 мільйонів" - каталонські ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути