Ексклюзиви
вівторок, 07 грудня 2010 17:44

"Ювентус" відмовився продавати "Динамо" свого захисника

"Ювентус" відмовився продавати "Динамо" свого захисника

Сайт juvemania з посиланням на 'Sky Sport 24' і fichajes.com повідомив, що "Мілан" знову звернувся до "Ювентуса" з пропозицією про обмін Массімо Оддо - Фабіо Гроссо.

У той же час "б'янконері" отримали цікаву пропозицію щодо Гроссо від київського "Динамо". Проте в обох випадках "Юве" відповів відмовою. Туринський клуб хоче втримати Гроссо принаймні до червня.

Гроссо став героєм мундіалю-2006. На його рахунку пенальті, зароблений у матчі 1 / 8 фіналу проти Австралії, півфінальний гол Німеччині і вирішальний 11-метровий, реалізований у фіналі проти Франції.

Телеканал FOX Sports включив виступ Фабіо Гроссо на чемпіонаті світу-2006 у десятку найбільш вдалих виступів в історії світового спорту.

Фабіо Гроссо - чемпіон Італії (2006-2007), володар Суперкубка Італії (2006), володар Суперкубка Франції (2007), чемпіон світу (2006).

Тим часом, став відомий суперник, з яким "Динамо" проведе запланований спаринг в Туреччині. Ним стане представник російської Прем'єр-ліги - "Спартак" з Нальчика.

У національному чемпіонаті, який нещодавно завершився, нальчани фінішували на шостому місці. Примітно, що матч проти "Динамо" стане першим для Володимира Ештрекова в якості головного тренера команди.

На прохання нальчикського клубу поєдинок відбудеться у четвер, 9-го грудня (спочатку планувалося його проведення в п'ятницю, 10-го грудня). Початок - о 15:00 (місцевий час збігається з київським).

За матеріалами Динамомания, ФК "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «"Ювентус" відмовився продавати "Динамо" свого захисника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути