четвер, 24 червня 2010 12:21

"У "Гленторана" та "Рейк"явіка" приблизно один рівень" - Кононов

"У "Гленторана" та "Рейк"явіка" приблизно один рівень" - Кононов

Львівські "Карпати" перебувають на заключному тренувальному зборі в Австрії. І вже сьогодні команду Олега Кононова чекає товариський матч з пітерським "Зенітом".

"Про матч із "Зенітом" ми домовилися вже давно. Зіграти з таким суперником ми дуже хотіли. Досягнення "Зеніту" за останні сезони говорять самі за себе. Думаю, всі погодяться, що цей поєдинок не лише дасть нам можливість оцінити рівень готовності наших гравців на даний момент, але і дозволить хлопцям набратися досвіду міжнародних ігор, який нам дуже стане в нагоді в поєдинках Ліги Європи", - говорить наставник львів"ян.

За словами Олега Кононова, основна увагу на тренуваннях буде приділятися тактичній підготовці та налаштуванню командних дій. Але при цьому не залишається без уваги і функціональний стан гравців.

"Над фізикою також ще необхідно попрацювати. Адже в нас зі старту сезону дуже щільний календар, а тому на гравців випаде велике навантаження, як фізичного, так і психологічного характеру", - цитує наставника "Карпат" прес-служба клубу.

У понеділок "Карпати" дізналися свого можливого суперника в єврокубках, проте Олег Кононов нікому з пари Гленторан - Рейк"явік переваги не віддає.

"Не можу сказати, що я б хотів зустрітися з кимось конкретно з цих двох команд. На мою думку, Гленторан і Рейк"явік - суперники приблизно одного рівня. До того ж і сповідують напевно однакову манеру гри - британську. Але треба дивитися їхні матчі, вивчати гру. Скажу лише, що суперники серйозні. Адже обидва клуби з більш ніж 100-річною історією. Але переваги комусь з цієї пари я не віддаю".

За матеріалами ФК "Карпати"

Зараз ви читаєте новину «"У "Гленторана" та "Рейк"явіка" приблизно один рівень" - Кононов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути