середа, 21 липня 2010 18:21

"У "Динамо" немає віце-капітанів" - Михалик

"У "Динамо" немає віце-капітанів" - Михалик

У матчі з "Таврією" Андрій Шевченко передав капітанську пов"язку Тарасу Михалику. Шеву замінили на 92-й хвилині гри.

"Не знаю чому Шевченко передав мені капітанську пов"язку, - каже Тарас "Gazeta.ua" перед відкритим тренуванням команди у Конча-Заспі, - Можливо, тому що зі всіх гравців, які були на полі, я один зі старожилів команди. Взагалі у нас немає віце-капітанів, є тільки капітан – Шева. Думаю, якби на полі були Шовковський, Мілевський і Несмачний, то Андрій би передав пов"язку комусь із них."

Матч проти кримчан став дебютним для аргентинця Бертольо.

"Факундо не школяр, щоб над ним брати шефство. Він нормальний хлопець. Йому допомагає перекладач. Співати гімн чи здійснювати інші обряди посвячення ми його не змушували. В "Динамо" так не заведено."

У п"ятницю кияни зіграють центральний матч третього туру прем"єр-ліги проти харківського "Металіста". У минулому сезоні підопічні Газзаєва вдома перемогли харків"ян з рахунком 3:0. Під час поєдинку Михалик і Девіч "почубилися". Марко отримав червону картку.

"Ніякого з"ясування стосунків не буде. Я вже забув про той епізод з Девічем. У нас нормальні відносини. Коли зустрілися у таборі збірної України, то навіть не згадувати про ті події. Разом грали в теніс і більярд", - запевняє Михалик, - "Металіст" - хороша команда. З ними завжди важко грати. А те що їх очолює наставник збірної України додасть протистоянню трошки пікантності."

"Динамо" у першому турі зробило приємний сюрприз "Шахтареві" втративши очки в матчі з "Оболонню" (2:2)...

"Шахтар" також зробив нам приємний сюрприз (команда Луческу зіграла внічию із запорізьким "Металургом" -1:1)."

Після двох турів "Динамо" займає шосту позицію у турнірній таблиці. Лідирують "Дніпро" та "Арсенал".

"Що можна сказати після двох турів? Думаю, після десяти матчів сезону можна буде робити якісь висновки. У перших турах при такій спекотній погоді важко когось виділити."

Прем"єр-ліга перенесла п"ять матчів, у тому числі ПФК "Севастополь" - "Динамо" з 16:00 на 18:00. Тепер футболістам не доведеться грати за 30-градусної спеки...

"Ага, будемо грати за температури +28,5 (Сміється). Насправді, чим пізніше розпочнеться гра тим краще. Зараз звичайним людям важко ходити на роботу, не кажучи вже про футболістів, яким треба бігати".

Тарас розповів, що вчить португальську мову, щоб краще порозумітися на полі з бразильськими захисниками Даніло Сілвою, Бетао, Маграо та Леандро Алмейдою.

"Вчу португальську. Вже є успіхи, добре запам"ятовується нецензурна лайка, - жартує Тарас, - Чи бразильці знають українську? Ні, трошки говорять російською".

Зараз ви читаєте новину «"У "Динамо" немає віце-капітанів" - Михалик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути