неділя, 01 листопада 2009 19:01

"У "Чорноморця" було більше шансів забити гол" - Луческу

"У "Чорноморця" було більше шансів забити гол" - Луческу
Після матчу головний тренер "Шахтаря" не зміг втриматися від компліментів на адресу суперників - одеського "Чорноморця". Давши короткий аналіз зустрічі, Мірча Луческу відповів на питання журналістів.

- Мені важко зрозуміти, чому "Чорноморець" займає в турнірній таблиці те місце, на якому вони сьогодні. За винятком "Динамо", одесити були найсильнішою командою, з якою ми грали в цьому півріччі. Певною мірою нам пощастило: адже у "Чорноморця" було більше шансів для взяття воріт, ніж у нас. Не даремно найкращим футболістом матчу я назвав Андрія Пятова. За той час, що я працюю з "Шахтарем", вперше найкращим гравцем поєдинку стає воротар.

Ясно, що господарі поля втратили чергові три очки. Ми швидко забили гол, після цього суперник зрівняв гру. Напевно, з боку гравців "Чорноморця" було більше мотивації та самовіддачі, ніж від наших футболістів. Впевнений, якщо одесити продовжать грати в такому ж ключі, в якому діяли сьогодні, вони як мінімум будуть у середині турнірної таблиці. А ми, ясна річ, задоволені тим, що завоювали три очки. Після нещодавньої гри в Кубку України з "Динамо" було важко відновитися. Плюс до цього у нас не грали три провідні гравці: Срна, Ілсіньо та Вілліан. Звичайно, ми готувалися до цього матчу, хвилювалися і тому, повторюю, раді, що завоювали три очки.

- Наскільки піднявся настрій у вас і у вашої команди після вчорашнього результату матчу між "Динамо" і "Карпатами"?

- Чемпіонат дуже довгий. Очки втратити може і "Динамо", і ми. Зрозуміло, якщо все буде протікати у чесній спортивній боротьбі.

- Гравці роз"їдуться по збірним. Як ви вважаєте, чи не втратить команда той ігровий ритм, який зараз набраний?

- Після викликів у збірні нам завжди було складно перейти до звичайного ритму. Гравці приїжджають зі збірних за кілька днів до єврокубкових матчів. Завжди важко перебудуватися від збірних до клубу. З цим стикаємося не тільки ми, але й всі клуби, які мають у своєму складі гравців національних збірних.

ФК "Шахтар"
Зараз ви читаєте новину «"У "Чорноморця" було більше шансів забити гол" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути