четвер, 03 червня 2010 18:45

"Твенте" відмовився від австралійського українця

"Твенте" відмовився від австралійського українця

Австралійський форвард українського походження Микита Рукавиця не стане в нагоді новому чемпіонові Нідерландів "Твенте".

Взимку 2009-го року Микита Рукавиця підписав з "Твенте" півторарічний контракт, проте в складі команди закріпитися не зумів. Щоб не марнувати гравця даремно, на другу половину минулого сезону австралійця відправили в оренду бельгійському "Рузелару", де він у 11 матчах забив 5 голів і став одним з лідерів команди, хоч і не допоміг їй уникнути вильоту з еліти.

На жаль, таланти Рукавиці так і залишилися в "Твенте" неоціненими. "Туккерс" вирішили не продовжувати з 22-річним уродженцем Миколаєва контракт, і Микита отримав статус вільного агента.

Тим не менше, форвард не залишився незаміченим на батьківщині. Наставник збірної Австралії Пім Вербеек включив його в заявку на чемпіонат світу, де Рукавиця зможе звернути на себе увагу багатьох клубів.

За матеріалами Football.ua

Зараз ви читаєте новину «"Твенте" відмовився від австралійського українця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути