Ексклюзиви
вівторок, 30 червня 2009 08:21

"Тулуза" перехопила у "Динамо" бразильського Роналду

"Тулуза" перехопила у "Динамо" бразильського Роналду

Схоже, що захисник "Атлетіко Мінейро" Леандро Алмейда не був єдиним кандидатом в найближчих селекційних планах київського "Динамо". Нагадаємо, що в понеділок 22-річний бразилець підписав з чемпіоном України п"ятирічний контракт.

Паралельно в "Тулузі" проходив медобстеження і підписав чотирирічний контракт з французьким клубом лівий півзахисник Луан Мішель. Французька преса називає його бразильським Крішті Роналду, додаючи, що окрім "Тулузи" хавбеком "Сан-Каетано" цікавилися київське "Динамо", "Фіорентина", а також бразильські "Крузейро", "Палмейрас" і "Сантос". Сума трансферу склала 2,5 мільйона євро.

Луану Мішелю у вересні виповниться 21 рік. У складі "Сан-Каетано" у бразильській Серії В він за два роки в 44 матчах забив 12 м"ячів. Високий, з хорошою технікою і швидкими ногами Луан вважає за краще грати на позиції лівого вінгера і хоче досягти не меншого, ніж його кумир Кріштіану Роналду.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Тулуза" перехопила у "Динамо" бразильського Роналду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути