вівторок, 26 грудня 2006 16:23

"Тоттенхем" відмовився від Давідса

Голландський півзахисник Едгар Давідс, 33 роки, може перейти до іншого клуба. Керівництво "Тоттенхема" заявило, що більше не потребує його допомоги.

На даний момент Давідс залишається найбільш високооплачуваним футболістом команди. Він отримує 50 тисяч фунтів на тиждень. Але така висока зарплата не відповідає тому обсягу роботи, який він зараз виконує, повідомляє "Спорт-Експрес".

До "Тоттенхема" голландець перейшов у 2005 році. А розпочинав професійно грати у футбол ще 1991 року в "Аяксі". Разом з ним футболіст вигравав Лігу чемпіноів, Суперкубок та Міжконтинентальний кубок. Голландський клуб намагався повернути Давідса, але керівництво англійського клуба йому тоді відмовило.

За 15-річну кар"єру Давідс встиг пограти в італійських "Мілані", "Ювентусі" та "Інтері", а також в іспанській "Барселоні". За збірну Голландії, виступаючи з 1994 до 2004 року, зіграв 74 матчі і забив 6 голів.

Зараз ви читаєте новину «"Тоттенхем" відмовився від Давідса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути