вівторок, 02 вересня 2008 19:03

"Тільки перемога над Хоукінсом врятує мою кар"єру" - Маскаєв

Російський боксер-важкоатлет Олег Маскаєв, який 6 вересня на Червоній площі проведе бій з американцем Робертом Хоукінсом, заявив, що тільки перемога в цьому поєдинку врятує його кар"єру. За словами Маскаєва, цей бій буде одним з ключових в його спортивному житті і дасть зрозуміти, чи зможе він боротися за чемпіонський титул, повідомляє агентство спортивної інформації "Весь Спорт".

Поєдинок з Хоукінсом стане для росіянина першим після поразки від нігерійця Семюела Пітера (8 березня 2008 року). Тоді Маскаєв програв нокаутом і втратив титул чемпіона світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада). Спортсмен відзначив, що його підготовці до бою з Хоукінсом вперше за довгий час не заважали травми, і він відчуває, що перебуває "в непоганих кондиціях".

Боксер розповів, що в 2006 році він отримав важку травму правої руки, в 2007 році переніс складну операцію і відновлювався більше восьми місяців. За словами Маскаєва, він не встиг належним чином підготуватися до бою з Пітером, але був вимушений вийти на ринг під тиском WBC. Росіянин підкреслив, що в майбутньому він не матиме справ з цією організацією.

За свою професійну кар"єру 39-річний Маскаєв провів 40 боїв, в яких здобув 34 перемоги (26 - нокаутом) і зазнав 6 поразок. Суперникові росіянина Хоукінсу 38 років. На професійному рингу американець 23 рази перемогав (7 - нокаутом) і зазнав 11 поразок.

Зараз ви читаєте новину «"Тільки перемога над Хоукінсом врятує мою кар"єру" - Маскаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути