Ексклюзиви
середа, 22 грудня 2010 18:31

"Тільки Мессі трохи кращий за мене. Всі інші відстають" - Балотеллі

"Тільки Мессі трохи кращий за мене. Всі інші відстають" - Балотеллі

Італійський нападаючий "Манчестер Сіті" Маріо Балотеллі впевнений, що є другим найкращим футболістом в світі після аргентинця Ліонеля Мессі, повідомляє Football365.

Форвард був удостоєний нагороди Golden Boy, яку присуджують кращому гравцеві Європи до 21 року. У боротьбі за приз 20-річний італієць переміг півзахисника лондонського "Арсеналу" Джека Вілшира і підкреслив, що має намір завоювати головний індивідуальний трофей - "Золотий м'яч".

"Я хочу стати кращим гравцем світу, - цитує Балотеллі Tuttosport. - Корисно мати серйозні амбіції. Раніше я вже говорив, що мені неважливо, чого чекають від мене інші люди, оскільки я сам знаю, чого хочу. Я націлений реалізувати мрію стати кращим у світі і зроблю для цього все, що зможу. Я дуже радий виграти нагороду Golden Boy в цьому році, але хто ще міг претендувати на неї? Два роки тому я був шостим, у 2009-му - другим, а зараз прийшла моя черга".

У нинішньому сезоні форвард перейшов з міланського "Інтера" в "Манчестер Сіті", підписавши п'ятирічний контракт. Причиною зміни клубу стали проблеми з дисципліною і конфлікт з головним тренером "нерадзуррі" Жозе Моурінью і фанатами.

"Тепер моє завдання — виграти "Золотий м'яч", який не накладає на кандидатів вікових обмежень. Є лише один футболіст трохи кращий за мене - Мессі. Всі інші відстають від нас", - підкреслив Балотеллі.

За матеріалами РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «"Тільки Мессі трохи кращий за мене. Всі інші відстають" - Балотеллі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути