субота, 16 жовтня 2010 12:49

"Тейшейра з кожною грою діє все краще і краще" - Луческу

"Тейшейра з кожною грою діє все краще і краще" - Луческу
Наставник донецького "Шахтаря" Мірча Луческу після перемоги своїх підопічних над донецьким "Металургом" в поєдинку чемпіонату України розповів, що обкатував команду перед матчем з лондонським "Арсеналом".

Про поєдинок: "Хороший матч двох граючих команд. В обох було видно бажання, бажання домогтися перемоги. Ми почали дуже добре - забили один, потім відразу ж другий гол. Вже потім, напевно, трохи зменшили оберти і, можливо, більше думали про гру в Лондоні. З іншого боку, "Металург" дуже активно діяв і добре зіграв в атаці: після другого голу вони зрівняли гру, і в них у складі є хороші гравці. Для нас сьогодні дуже важливі були три очки, щоб на матч до Лондона відправлятися з ентузіазмом".

Про Ракицького: "Якби у нього було щось серйозне, тим більше, якщо справа в меніску, - це дало б про себе знати: чи то на вулиці, чи то на тренуванні, то чи є в сьогоднішній грі. Я не міг ризикувати і ставити його на гру в Лондоні, не перевіривши, чи готовий він до цього матчу. З іншого боку, я сьогодні дав відпочити Кучеру - він зіграв дві гри за національну збірну, тому потрібно було зберегти його більш свіжим. Це рішення прийняв тільки сьогодні вранці".

Про гру Тейшейри: "Тейшейра з кожною грою діє все краще і краще. Він дуже добре грав у двох матчах на міні-зборі в Анталії. Це два футболісти хорошого рівня, і не даремно вони були в молодіжних збірних Бразилії. Тейшейра почав забивати практично в кожному матчі. Раніше в цьому компоненті він був не такий сильний - все було, в принципі, добре, але з забитими м'ячами не складалося. Зараз же він почав розуміти нашу гру все краще, почав забивати і виправдовувати надії".

Про перегляд матчу "Арсеналу" в чемпіонаті Англії: "Ні, ми такого не практикуємо. Кожен буде дивитися окремо, а потім вже разом проаналізуємо. Завтра, коли будемо говорити про "Арсенал", зверну увагу на те, що вони ввечері грають, - щоб футболісти дивилися. Думаю, що Арсен Венгер не всіх гравців завтра випустить".

Нагадаємо, що у п'ятницю, 15 жовтня, відбувся матч 13-го туру української Прем'єр-ліги, в якому "Шахтар" в черговий раз записав на свій рахунок перемогу в донецькому дербі. Результат матчу вирішили два швидкі голи гірників.
За матеріалами ФК "Шахтер", Korrespondent.net
Зараз ви читаєте новину «"Тейшейра з кожною грою діє все краще і краще" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути