Ексклюзиви
неділя, 14 лютого 2010 17:53

"Таврія" розгромила "Легію" на очах Маркевича

"Таврія" розгромила "Легію" на очах Маркевича

Сьогодні в рамках свого другого навчально-тренувального збору в турецькій Антальї "Таврія" провела контрольний поєдинок з представником польської екстракласи - "Легією" з Гданська. Підопічні Сергія Пучкова розгромили суперника - 4:1.

Не дивлячись на повну перевагу сімферопольців, до перерви рахунок так і не був відкритий (стовідсоткові гольові моменти упустили Максим Фещук, Олександр Ковпак і Васіл Гігіадзе). У дебюті другого тайму дублем відзначився Фещук: на 55-ій хвилині нападаючий метрів з десяти замкнув передачу з правого флангу від Олега Герасим"юка, а через дві хвилини майстерно пробив з лінії штрафного майданчика.

На 84-ій хвилині за небезпечну гру арбітр з Казахстану вилучив з поля польського півзахисника Карола Пятека (з правом заміни). А через хвилину у воротах "Легії" побував третій м"яч: Ковпак у штрафній суперника відгукнувся на гросмейстерську передачу Слободана Марковича і головою переправив "круглого" повз кіпера Павела Капсі.

На 89-ій хвилині полякам вдалося засмутити Максима Старцева: Марцин Качмарек реалізував вихід один на один з воротарем. І все-таки остання результативна крапка в матчі була за таврійцями: на 90-ій хвилині Денис Голайдо (проводив тільки першу гру після травми) з лінії воротарського майданчика ударом головою замкнув передачу Іллі Галюзи.

У понеділок вранці команда візьме курс на Сімферополь. Стало відомо, що через несприятливі погодні умови "Таврія" відмінила тижневий навчально-тренувальний збір в Молдавії. Безпосередньо до стартового поєдинку весняної частини сезону з "Чорноморцем" (відбудеться 28 лютого в Одесі) кримчани готуватимуться на своїй базі в Поштовому.

Відзначимо, що за поєдинком уважно спостерігав новий наставник збірної України Мирон Маркевич.

"Таврія" - "Легія" - 4:1

Голи: Фещук (55, 57), Ковпак (85), Голайдо (90) - Качмарек (89).

Склад "Таврії": Старцев, Маркович, Монахов, Зелді, Герасим"юк (Джурічич, 60), Галюза, Корнєв, Любенович, Гігіадзе (Голайдо, 65), Фещук (Платон, 70), Ковпак.

За матеріалами СК "Таврія"

Зараз ви читаєте новину «"Таврія" розгромила "Легію" на очах Маркевича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути