Ексклюзиви
середа, 26 листопада 2008 19:46

"Таврія" підписала найкращого бомбардира Першої ліги

Найкращий бомбардир двох останніх сезонів в першому вітчизняному дивізіоні 24-річний нападаючий Матвій Бобаль з сімферопольського ФК "ІгроСервіс" сьогодні підписав дворічний контракт з "Таврією".

Як повідомив клубну прес-службу почесний президент "Таврії" Сергій Куніцин, можливості Бобаля добре відомі нинішньому тренерському штабу найкращої кримської команди, тому угода з футболістом підписана без додаткового перегляду на тренувальному зборі.

Бобаль повернувся до "Таврії" після майже п"ятирічної перерви: у сезоні-2003/04, будучи ще зовсім молодим гравцем, вихованець ужгородського футболу пробував свої сили в сімферопольській команді і навіть провів за її основний склад в чемпіонаті країни два матчі (проти "Кривбаса" і "Волині").

Окрім "Таврії", Бобаль також виступав за "Закарпаття" (Ужгород), ЦСКА (Київ), "Кримтеплицю" (Молодіжне) і ФК "ІгроСервіс". У ФК "ІгроСервіс" талант бомбардира футболіста розкрився у всій красі: два останні роки йому не було рівних в суперечці найкращих снайперів першої ліги.

До "Таврії" Бобаль приєднається перед першим зимовим збором команди (орієнтовно 8 січня).

Довідка: Матвій Бобаль. Нападаючий. Народився 27 травня 1984 року в Ужгороді. Вихованець СДЮШОР "Закарпаття" (Ужгород) і Львівського Республіканського спортінтернату. Також виступав за "Закарпаття" (Ужгород), ЦСКА (Київ), "Кримтеплицю" (Молодіжне) і ФК "ІгроСервіс" (Сімферополь). У вищій українській лізі провів 4 матчі (2 з них - за "Таврію"), в першій вітчизняній лізі - 157 поєдинків, забив 59 м"ячів (у складі ФК "Ігросервіс" - 97 ігор, 56 м"ячів).

Найкращий бомбардир чемпіонату першої ліги в сезонах 2006/07 (16 м"ячів) і 2007/08 (24 м"ячі) років. Після осінньої частини чемпіонату-2008/09 в першому дивізіоні також упевнено очолює список найкращих снайперів (16 голів, з урахуванням двох м"ячів, забитих "Комунальникові", що знявся із змагань). Захищав кольори юнацьких збірних України різних віків (10 матчів, 4 м"ячі). Одружений, виховує дочку.

Прес-служба СК "Таврія"

Зараз ви читаєте новину «"Таврія" підписала найкращого бомбардира Першої ліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути