Ексклюзиви
субота, 19 січня 2008 15:59

"Султан нокаутує цього українського motherfucker"

Менеджер чемпіона WBO в суперважкій вазі Султана Ібрагімова Борис Грінберг не скупився на вирази, коментуючи в своїх останніх інтерв"ю майбутній об"єднавчий бій з чемпіоном IBF Володимиром Кличком.

"Султан нокаутує цього українського motherfucker. Султан швидкий і добре рухається. Мені ніхто не вірить, але він відправить його в нокаут. Він дуже оперативний боєць, який знає, як імпровізувати. Ви бачили, що трапилося в його останніх двох боях з Шенноном Бріггсом і Евандером Холіфілдом. Якщо Султан відчуває, що у нього є шанс імпровізувати і міняти свою тактику, то він це зробить", - заявив Грінберг.

"Він [Кличко] хороший боєць, але він боєць не креативний. Він лише слідує тому, що говорить йому Менні в кутку. Це буде прекрасний бій з двома абсолютно різними бійцями. Бій між творчим артистом і великою крокуючою машиною з майбутнього. У Султана дуже висока технічна майстерність. Він зі своїми спарринг-партнерами був в залі і там був Пантера [Едісон Міранда]. Пантера сказав, що Султан виглядає швидшим, ніж він, а Пантера - середньоваговик", - додав менеджер.

"Султан - справжній студент і він вчиться. Він єдиний російський виходець, який є справжнім американським бійцем. Кличко б"ється в німецькому стилі, який не такий захоплюючий, як американський і мексиканський стилі ведення бою. Ібрагімов хоче бути більш захоплюючим в бою і тому він кращий", - похвалив Грінберг свого підопічного.

Fightnews.ru
Зараз ви читаєте новину «"Султан нокаутує цього українського motherfucker"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути