середа, 09 вересня 2009 14:02

"Спробуємо розчарувати Даріо Срну" - Кобін

"Спробуємо розчарувати Даріо Срну" - Кобін

За декілька годин до сьогоднішнього поєдинку між збірними Білорусі та України півзахисник нашої команди Василь Кобін поділився з кореспондентом сайту ФК "Шахтар" своєю думкою про майбутній матч.

- Вчора Олексій Михайличенко сказав, що на господарів поля не тиснутиме відповідальність за загальний турнірний результат нинішнього матчу. Як ти вважаєш, це буде на руку нашій збірній?

- Я не думаю, що якщо перед білорусами турнірні завдання як такі не стоять, то вони сьогодні не викладатимуться на всі сто. Ми повинні робити свою справу, вирішувати свої завдання, не особливо вникаючи в настрій суперника. Сумніваюся, що білоруси перед очима своїх уболівальників дозволять собі розслабитися.

- Даріо Срна в інтерв"ю сказав, що збірна Білорусі сильніша за українську. Як ти вважаєш, Даріо намагається психологічно "розхитати" українців?

- Знаєте, це думка Даріо, і він вільний її висловлювати. Сьогодні ми спробуємо довести Даріо зворотне і розчарувати його.

- Чого ти чекаєш від зустрічі англійців з хорватами?

- Ясна річ, нам на руку поразка хорватської команди. І, незважаючи на те, що англійці всі свої завдання в нашій групі вже вирішили, вони все-таки пам"ятають про той боржок, який у них є перед Хорватією.

- Як вас зустріли в Мінську?

- Нічого, нормально. А сьогодні під час прогулянки по місту ми зустріли українських уболівальників. Отже на стадіоні будемо не самі.

- Вже встигли випробувати газон, на якому сьогодні доведеться грати?

- Так, стан поля, як на мене, цілком нормальний, стадіон затишний.

Зараз ви читаєте новину «"Спробуємо розчарувати Даріо Срну" - Кобін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути