неділя, 04 жовтня 2009 13:08

"Спартак" здобув вольову перемогу над "Амкаром"

"Спартак" здобув вольову перемогу над "Амкаром"

Московський "Спартак", який іде на другому місці в чемпіонаті Росії з футболу, зробив крок у "золотій" гонці, здобувши в рамках 24-го туру вольову перемогу в Пермі над місцевим "Амкаром" - 2:1.

Господарі відкрили рахунок у матчі на 25-й хвилині, коли помилкою оборони "Спартака" під час створення положення "поза грою" використав форвард "Амкара" Мартін Кушев. До перерви рахунок не змінився, хоча у гостей були моменти для того, щоб його зрівняти.

На 54-й хвилині це все ж таки сталося: найкращий снайпер російської першості Веллітон зумів проштовхнути м"яч у ворота "Амкара" повз Ігоря Усминького - 1:1. Перемогу "Спартаку" приніс гол німецького захисника Маліка Фаті, який на 70-й хвилині головою відправив м"яч у ворота після прострілу з флангу.

Після цієї перемоги команда Валерія Карпина набрала 46 очок і закріпилася на другому місці. "Амкар", який програв перший матч після трьох перемог поспіль під керівництвом Рашида Рахімова, залишився на 13-му місці (27 очок).

РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «"Спартак" здобув вольову перемогу над "Амкаром"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути