понеділок, 22 січня 2007 19:18

"Спартак" застрахував своїх гравців на 59 млн. доларів

ЗАТ "КапиталЪ страхование жизни" уклало угоду страхування футболістів Футбольного клубу "Спартак" (Москва), повідомляє Футбол.ua.

- За умовами нового договору, укладеному між "ЗАТ КапиталЪ страхование жизни" і футбольним клубом "Спартак" (Москва), страхова сума складає 59 млн. доларів. Договір діє один рік і розповсюджується на 21 людину - гравців основного і частини дублюючого складу.

Згідно з укладеною угодою страховими випадками визнаються:

- кінець кар"єри - постійна втрата професійної працездатності в результаті нещасного випадку або хвороби і смерть в результаті нещасного випадку;

- перерва кар"єри - тимчасова втрата професійної працездатності в результаті нещасного випадку або хвороби.

За умовами договору здійснюються страхові виплати за кожен день тимчасової професійної непрацездатності гравця, яка наступила в результаті травми, нещасного випадку або хвороби. У випадку якщо в результаті страхової події гравець не зможе продовжити кар"єру футболіста, страховик виплатить суму у розмірі трансферної вартості даного гравця.

Перший подібний договір, що забезпечує страховий захист провідних футболістів клубу, відповідний світовим стандартам в області спортивного страхування був укладений між Футбольним клубом "Спартак" (Москва) і Страховою групою "КапиталЪ" в 2004 році.


Зараз ви читаєте новину «"Спартак" застрахував своїх гравців на 59 млн. доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути