Ексклюзиви
середа, 05 листопада 2008 12:31

"Спартак" випустив футболку на честь перемоги над ЦСКА (ФОТО)

Московський футбольний клуб "Cпартак" випустив спеціальну футболку, присвячену перемозі над принциповим суперником ЦСКА, взятою 1 листопада 2008 року. На футболці вказана дата перемоги над армійцями, але число місяця написане у вигляді рахунку матчу ЦСКА - "Спартак" (0:1). Напис виглядає так: "0:1-11-2008", повідомляє lenta.ru з посиланням на на офіційний сайт "Спартака".


До 1 листопада 2008 року "Спартак" не міг перемогти ЦСКА більше семи років. Єдиний гол в матчі 27-го туру чемпіонату Росії в другому таймі забив Микита Баженов. Поразкою армійців скористався казанський "Рубін", який 2 листопада обіграв підмосковний "Сатурн" і достроково став чемпіоном Росії.

Футболки "0:1-11-2008" продаватимуться під час матчу "Спартака" з італійським "Удінезе" в рамках групового турніру Кубка УЄФА. Ця гра відбудеться 6 листопада в Москві на Великій спортивній арені "Лужники" і почнеться в 20:00 за московським часом.

Зараз ви читаєте новину «"Спартак" випустив футболку на честь перемоги над ЦСКА (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути