субота, 20 листопада 2010 16:38

"Спартак" надів на ЦСКА срібні медалі. Результати 29 туру РПЛ

 

20 листопада відбулися матчі 29 туру чемпіонату Росії з футболу.

ЦСКА в рамках центрального матчу обіграв "Спартак" на арені "Хімки" з рахунком 3:1. З урахуванням того, що "Рубін" не зміг переграти на своєму полі "Зеніт" (2:2), ЦСКА достроково завоював срібні медалі чемпіонату. Переможцем же турніру ще в минулому турі став "Зеніт".

Матч між ЦСКА і "Спартаком" спочатку складався для армійців дуже невдало: вже на 17 хвилині м'яч у сітку воріт Ігоря Акінфєєва відправив бразилець Ібсон. Перший тайм так і закінчився з рахунком 0:1 на користь гостей.

А вже на початку другого тайму другу жовту картку отримав гравець ЦСКА Дейвідас Шемберас, за що був вилучений з поля. Тим не менш, це не завадило ЦСКА провести відразу кілька небезпечних атак, три з яких закінчилися голами. Спочатку після удару Секу Олісе у поперечину м'яч у сітку воріт "Спартака" добив Кейсуке Хонда, потім відзначився Сейду Думбія, а остаточний рахунок встановив Вагнер.

Варто відзначити, що догравав зустріч "Спартак" також вдесятьох: у самому кінці матчу за фол проти Вагнера червону картку отримав аргентинець Ніколас Пареха.

Після матчу у "Спартака" залишилося 48 очок, він знаходиться на четвертому місці. Щоб не поступитися цією позицію, в наступному турі "Спартаку" необхідно обігравати "Динамо". В іншому випадку "Спартак" може потіснити "Локомотив", у якого 47 очок. Залізничники в гостях обіграли "Ростов" 2:1. Півзахисник збірної України Олександр Алієв не зміг взяти участі в матчі через пошкодження, отримане на тренуванні 19 листопада.

Поки невідомо, які команди вилетять з прем'єр-ліги. Після 29 туру "Аланія" і "Амкар", що займають 14 і 15 місце набрали по 29 очок, а "Анжи" і "Крилья Совєтов", що займають 12 і 13 місце - 30 очок. У"Сибіру", що йде на останньому місці всього 19 очок. "Крилья Совєтов" виграли в "Динамо" (1:0), "Анжи" програв "Сатурну" (1:2), "Амкар" виграв у "Спартака" з Нальчика (3:1), а "Аланія" обіграла "Терек" (2:1).

Чемпіонат Росії, 29-й тур

ЦСКА - "Спартак" (М) - 3:1

"Анжи" - "Сатурн" - 1:2

"Амкар" - "Спартак" (Н) - 3:1

"Ростов" - "Локомотив" - 1:2

"Крила Рад" - "Динамо" - 1:0

"Рубін" - "Зеніт" - 2:2

"Сибір" - "Томь" - 0:1

"Аланія" - "Терек" - 2:1

За матеріалами Лента.ру, Террикон, sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Спартак" надів на ЦСКА срібні медалі. Результати 29 туру РПЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути