пʼятниця, 10 грудня 2010 08:51

"Спартак" можуть виключити з Ліги Європи

"Спартак" можуть виключити з Ліги Європи

Московський "Спартак" можуть виключити з єврокубків сезону-2010/11 за безлади, влаштовані вболівальниками команди у виїзному матчі Ліги чемпіонів проти словацької "Жиліни". Ця гра відбулася увечері 8 грудня і була перервана приблизно на 20 хвилин, коли фанати почали палити фаєри і кидати їх на поле.

Як заявив офіційний представник УЄФА Роб Фолкнер, покарання "Спартака" може бути будь-яким: "від великого штрафу до виключення з турніру". У 2011 році російська команда повинна зіграти в 1/16 фіналу Ліги Європи. Жеребкування цієї стадії турніру запланована на 17 грудня.

За словами Фолкнера, найближчим часом контрольно-дисциплінарний комітет (КДК) УЄФА має отримати доповіді від головного арбітра матчу Кевіна Блома і делегата Банчу Тодорова. Покарання "Спартаку" може бути винесено вже 16 грудня на засіданні КДК УЄФА.

Якщо розгляд справи затягнеться, то ухвалення рішення відкладеться на 20 січня 2011 року (на цей день заплановано чергове засідання КДК). Фолкнер зазначив, що в разі крайньої необхідності може відбутися позачергове засідання.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «"Спартак" можуть виключити з Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути