субота, 29 грудня 2007 12:54

"Сокіл" отримав землю для будівництва льодової арени

"Сокіл" отримав землю для будівництва льодової арени
ВАТ  "Хокейний клуб "Сокіл Київ" виділять земельну ділянку  для будівництва спортивно-оздоровчого комплексу з льодовим стадіоном і адміністративною будівлею. Таке рішення було прийняте на пленарному засіданні Київради. Площа ділянки - 28,59 га, місцерозташування - вулиця Городська в Оболононському районі Києва.

Даним рішенням внесені зміни в генеральний план розвитку міста, а саме - територію на вул.Городська переводять із зони міських лісопарків рекреаційного призначення в території рекреаційної забудови і частково громадських будівель і споруд, а саме: частина лісових земель площею 28,59 га Пуще-Водицького лісництва Святошинського лісопаркового господарства відтепер відноситимуться до земель рекреаційного призначення і земель запасу житлової і суспільної забудови з виключенням їх з категорії земель лісогосподарського призначення. Земельна ділянка передана в довгострокову оренду на 15 років.

У вищій лізі чемпіонату Росії, де виступає "Сокіл", дружина Олександра Сеуканда на даний момент займає сьоме місце, набравши в 38 матчах 66 очок.

Наступні поєдинки "Сокіл" проведе 8-9 січня 2008 року в Клині з місцевим "Титаном".

Джерело: "Наш спорт"
Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" отримав землю для будівництва льодової арени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути