пʼятниця, 14 серпня 2009 15:52

"Сокіл" залишили чотири хокеїсти

"Сокіл" залишили чотири хокеїсти

Київський "Сокіл" припинив співпрацю з Романом Благим, Олексієм Войцеховським, Кирилом Катрічем, а також Ігорем Карловим.

22-річний центрфорвард Олексій Войцеховський в минулому сезоні вважався беззастережним лідером і капітаном "Сокола-2", набравши в 45 матчах вищої ліги відкритого чемпіонату Білорусії - 57 (22+35).

Що стосується 21-річного Романа Благого, то сезон-2008/09 у нього вийшов "рваним". Габаритний форвард в "основу" не підпускався, виступаючи переважно у відкритому чемпіонаті Білорусії (18 шайб, 18 передач в 31 грі) і першості України (8 шайб, 12 передач в 15 зустрічах).

23-річний "американець" Ігор Карлов так і не прижився в "Соколі", хоча, виграв з киянами національну першість-2009. А ось 24-річний універсал Кирило Катріч, який відіграв минулий сезон в нижчих лігах Північної Америки, не зміг переконати Олександра Сеуканда в своїй потрібності столичному клубу.

ХК "Сокол"

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" залишили чотири хокеїсти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути