середа, 16 вересня 2009 17:54

"Сокіл" три дні тренувався без льоду" - Побєдоносцев

"Сокіл" три дні тренувався без льоду" - Побєдоносцев

У понеділок, 14 вересня, "Сокіл" зіграв свій перший "домашній" матч Відкритого чемпіонату Білорусі. Кияни у броварському Терміналі з рахунком 2:0 перемогли ХК "Гомель". Відзначилися Віталій Литвиненко і Юрій Дьяченко. Команда Сеуканда з 4 перемогами і 1 поразкою йде на четвертому місці.

Після матчу гравці "Сокола" поділилися враженнями про гру і розповіли про проблеми з льодом.

Костянтин Сімчук, голкіпер ХК "Сокіл"

- Ви сьогодні відіграли на "нуль". Як вам це вдалося?

- Хлопці дуже добре відіграли у захисті і не давали супернику атакувати.

- Який з моментів у суперника був найнебезпечнішим?

- Було кілька атак, коли хокеїсти "Гомелі" грали проти нас у більшості. За рівних складів у них було не так багато можливостей для взяття наших воріт.

- "Сокіл" вперше в сезоні грав на домашньому льоду. Які у вас враження залишилися від матчу?

- Гра була важкою, адже ми провели серію виїзних матчів (4 гри). Але хлопці змогли зібратися і налаштуватися на гру. Ми задоволені результатом.

Сергій Климентьєв, захисник ХК "Сокол"

- Які завдання під силу вирішувати "Соколу" у чемпіонаті Білорусі?

- У кожної команди завдання - перемагати у кожному матчі. Немає значення чи він товариський чи це стадія плей-офф. Ми будемо намагатися вилізти в турнірній таблиці якомога вище.

- Суперник не розчарував?

- Гарна, швидка команда. Ми трішки за ними не встигали. У нас не було можливості тренуватися. Лід зараз коштує дорого, тому ми три дні взагалі не каталися. Така в Україні зараз ситуація з льодом і з хокеєм.

- Як команда тренуватиметься далі?

- Якщо буде лід, ми будемо кататися. Але зараз у нас такої можливості немає. Говорять, Термінал підвищив нам ціну на лід. Треба побудувати нормальний льодовий стадіон в Україні.

Олександр Побєдоносцев, захисник ХК "Сокол"

- Глядачам здалось, що гра була нудною...

- Я б не сказав, що матч вийшов нудним. Було багато боротьби, ми багато працювали без шайби. Можливо ми не показали ефектного хокею, зате вийшло ефективно. Ми перемогли 2:0 і зберегли свої ворота сухими. Це дуже гарний показник для команди. Ми могли перемогти з більшим рахунком, але воротар суперника зіграв дуже добре. Напевне, далося взнаки те, що у нас три дні не було льодових тренувань. Це трохи підірвало підготовку до матчу. Але ми мобілізувалися і зранку добре покаталися на льоду, а вечором, незважаючи ні на що, перемогли. Це дуже тішить. Хоча, для мене це нонсенс, коли єдина столична команда України немає змоги нормально тренуватися. Це жах якийсь. У нас під час виїзних матчів кращі умови для тренувань, ніж вдома.

- Отже, рідні стіни не допомагають?

- Чому? Допомагають. За нас вболівають друзі та сім"ї. Але їм ще треба до Броварів дістатися. Це по-перше. А по-друге, ситуація з льодом не вселяє оптимізму. Єдиний вихід – це побудувати каток в столиці України. Тоді всім буде зручно і на наші матчі будуть приходити більше вболівальників.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" три дні тренувався без льоду" - Побєдоносцев». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути