вівторок, 02 березня 2010 08:51

"Сокіл" програв у першому матчі чвертьфіналу білоруської Екстраліги

"Сокіл" програв у першому матчі чвертьфіналу білоруської Екстраліги

Першого березня в Броварах завершився перший матч чвертьфінальної серії Екстраліги, в якому "Сокіл" приймав "Хімволокно". Господарі у цій грі поступилися - 2:4.

Цікаво, що 4 з 6 шайб хокеїсти забивали у більшості. Три рази це вийшло у гостей і один - у гравців "Сокола".

Загалом, цей матч столичні хокеїсти ніяк не можуть занести собі в актив, адже протягом всієї гри домінували гості. Вони повели в рахунку, а потім вже в другому періоді зробили його 2:0. Після цього господарі скоротили відставання, але ще до останньої перерви гравці "Хімволокна" зробили свою перевагу більш комфортною - 3:1.

В останній двадцятихвилинці зусиллями Аверкіна за 5 хвилин до кінця зустрічі "Сокіл" знову скоротив відставання від лідера і кинувся рятувати поєдинок, але шайба ніяк не залітала у ворота гостей. На останній хвилині гри кияни поміняли воротаря на додаткового гравця, але "Хімволокно" закинуло четверту шайбу і поставило крапку в цій грі.

Цікаво, що якщо в першому періоді "Хімволокно" переграло "Сокіл" за всіма статтями - 14:7 за кидками по воротах, то в двох наступних домінували господарі - 14:6 і 18:8 за кидками, але це ніяк "Соколу" не допомогло.

Таким чином "Сокіл" став єдиною командою в чвертьфінальної серії, що програла вдома в першій грі. Залишається сподіватися, що сьогодні, 2 березня, в повторній зустрічі, яка також відбудеться у Броварах, кияни зможуть взяти реванш і перед матчами в Білорусі рахунок у серії буде нічийним.

Нагадаємо, що чвертьфінальна серія триває до 3 перемог однієї з команд.

Екстраліга.

Чвертьфінал.

Перший матч

"Сокіл" - "Хімволокно" - 2:4 (0:1, 1:2, 1:1)

Голи: Сальников (Климентьєв), 29, Аверкін (Климентьєв, Литвиненко), 56 - Лєтов (Ромадановский, Божко), 9, Борозенко (Рожко, Ромадановский), 28, Борозенко, 34, Божко (Борозенко), 60.

"Сокіл": 1. Карпенко (20. Симчук, 40:00 - 59:28, 59:38 - 60:00). 6. Срюбко - 34. В. Алексюк, 3. Климентьєв - 43. Ден. Ісаєнко, 2. Гунько (к) - 45. Побєдоносцев. 35. Литвиненко - 25. Аверкін - 18. Матвійчук, 21. Німенко - 29. Олецький - 37. Р. Сальников, 38. Дьяченко - 19. С. Черненко - 50. Яковенко.

По материалам Турнір, ХК "Сокіл"

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" програв у першому матчі чвертьфіналу білоруської Екстраліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути