Ексклюзиви
вівторок, 18 січня 2011 16:11

"Сокіл" програв стартовий матч 5-го кола Екстраліги

"Сокіл" програв стартовий матч 5-го кола Екстраліги

При практично порожніх броварських трибунах  київський "Сокіл" провалив старт 5-го кола чемпіонату Білорусії, поступившись головному конкуренту у боротьбі за 6-те місце "Металургсу".

Київський клуб вийшов на звітну гру з явним недонастроєм, що вилилося в потворну гру в обороні і помилки при організації атак. Не можна не сказати, що між двома взяттями київських воріт латишами, при яких наш голкіпер виглядав не безгрішним, Костянтину Симчуку довелося проявляти чудеса воротарського майстерності, рятуючи "Сокіл" від півдюжини інших потенційних голів.

У "Соколі" знову ставка робилася на ветеранів, причому, вони, для рішення ігрових завдань змушені діяти все більш нестандартно. Наприклад, вже точно ніхто не чекав від В'ячеслава Тимченка, що він буде забивати другу шайбу "Сокола" з п'ятачка суперника.

Все вирішила третя шайба гостей, яку Брахманіс забив кидком сходу від штанги. "Сокіл" спробував було врятуватися, знявши Симчука за 32 секунди до кінця, але напівепізод запоров Єгоров, якому не вдалася передача на самотнього Срюбка на п'ятачку.

"Сокіл" (Київ) - "Металургс" (Лієпая) - 2:3 (0:1, 2:1, 0:1)

18 січня. Бровари. Льодова Арена ТРЦ "Термінал", 207 дивиться.

Шайби: 16:45 Блінов (Алішаускас, Мамонов, 0:1 - біл.), 30:50 Єгоров (Шахрайчук, Климентьєв, 1:1 - біл.), 35:47 Тимченко (Шахрайчук, Климентьєв, 2:1 - біл .), 38:35 Блінов (Наваренко, Мейя, 2:2), 48:00 Брахманіс (Наваренко, Скворцов, 2:3 - біл.)

Штраф: 12 - 14

Кидки: 20 (8 +3 +9) - 23 (9 +5 +9)

Кращі: Мамонов, Блінов - Шахрайчук

За матеріалами ХК "Сокіл"

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" програв стартовий матч 5-го кола Екстраліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути