Ексклюзиви
вівторок, 21 вересня 2010 13:35

"Сокіл" переміг віце-чемпіона Білорусі

"Сокіл" переміг віце-чемпіона Білорусі
У Солігорську, розташованому в 360 кілометрах від Києва, "Сокіл" зіграв як ніколи самовіддано і дисципліновано, що допомогло українцям здобути перемогу над віце-чемпіонами Білорусі, а Костянтин Сімчук записати в актив перший "сухий" матч.

"Шахтар" у першому періоді виглядав дуже спокійно і надміру впевнено. Позначилася і відсутність через травми трьох важливих "багнетів" - кращого бомбардира команди Олександра Павловича, капітана Андрія Башка та Олексія Страхова.

Вразити ворота киян міг хіба що Артем Демков, який добротно вистрілив з середньої дистанції і змусив показати свою воротарську майстерність Костянтина Сімчука. До речі, останній проявив себе і як справжній лідер: в умовах "пасивного вболівання" солігорських глядачів на трибунах, кожну фразу голкіпера можна було почути не напружуючись.

"Сокіл" же, навпаки, після непростої гостьової перемоги у Могильові, нарешті, починає знаходити своє обличчя. І якщо дії киян в атаці все ще періодично викликають питання, то при обороні власних воріт "жовто-блакитні" з кожним матчем діють все надійніше. У попередньому матчі "шахтарі" забили чотири з п"яти голів у більшості. У поєдинку із "Соколом" при семи подібних шансах не те, що не закинули шайби, але і не зуміли створити особливих загроз, обмежуючись дальніми кидками.

Гості ж чітко реалізували свої шанси: перше з трьох вилучень солігорців виявилося для господарів плачевним. А в другій третині, незважаючи на практично повне домінування хокеїстів "Шахтаря", "соколи" подвоїли перевагу - відзначився новачок клубу Костянтин Касянчук. Після здобуття комфортної різниці в рахунку, українці і зовсім закрилися в своїй зоні, не надавши "гірникам" можливостей відігратися, - повідомляє "Прессболл".

"Шахтар" (Солігорськ) - "Сокіл" (Київ) - 0:2 (0:1, 0:1, 0:0).

Шайби: 3:08 Цируль (Сальников) (0:1 - більш.), 28:30 Касянчук (Олецький, Климентьєв) (0:2).

Кращі: Ковиршін - Сімчук, Цируль.
За матеріалами ХК "Сокол"
Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" переміг віце-чемпіона Білорусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути