Ексклюзиви
вівторок, 13 січня 2009 13:43

"Сокіл" обіцяє вболівальникам безкоштовний вхід на вибіркові матчі

Керівництво київського "Сокола" шкодує, що оголошена раніше акція "Підтримаємо улюблену команду" не відбулася через непорозуміння між посадовими особами київського клубу і ЛА ТРЦ "Термінал".

При цьому ХК "Сокіл", після узгодження позицій з керівництвом льодової арени, не втрачає оптимізму зробити подарунок своїм вболівальникам і організувати цього сезону безкоштовний вхід на вибіркові зустрічі чемпіонату Росії.

Вболівальники київського "Сокола", які вже звикли їздити у Київську область на матчі улюбленої команди, провели акцію протесту проти політики броварського торгівельно-розважального центру "Термінал", де грає київський клуб.

Нагадаємо, напередодні матчу чемпіонату Росії із клинським "Титаном" хокейний клуб оголосив про безкоштовний вхід на гру, проте людей, які приїхали до Броварів, зустріла охорона "Терміналу" із вимогою сплатити за квиток 25 гривень.

Десятки постійних вболівальників все ж змогли потрапити на матч і гучним скандуванням висловити свою позицію щодо політики ТРЦ "Термінал". Наприкінці другого періоду фанати запалили піротехніку і покинули гру.

champion
Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" обіцяє вболівальникам безкоштовний вхід на вибіркові матчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути