Ексклюзиви
середа, 30 травня 2007 20:14

"Сокіл" гратиме у вищій російській хокейній лізі

 

В середу закінчився дводенний візит на Україну президента ФХР Владислава Третяка, 55 років. До Києва голова Комітету Державної думи РФ по фізичній культурі, спорту і справам молоді прибув на запрошення Федерації хокею України. Разом з Третяком в поїздку відправився Кубок чемпіонів Росії, який привіз хокеїст збірної України і магнітогорського "Металурга" В"ячеслав Завальнюк.

30 травня президент ФХР травня зустрівся з своїми українськими колегами. На зустрічі обговорювалися різні питання, що стосуються співпраці двох федерацій в області професійного, дитячого і аматорського хокею.

У другій половині дня Владислава Третяка прийняв прем"єр-міністр України Віктор Янукович. В ході тривалої бесіди сторони обмінялися думками про проблеми розвитку і популяризації спорту в двох країнах, а також обговорили питання про включення українського хокейного клубу "Сокіл" в число учасників російської першості серед команд вищої ліги в сезоні-2007/08, повідомляє Спорт - Експрес.

Підсумком зустрічі стала заява керівників хокейних федерацій Росії і України про підписання сумісної угоди про співпрацю. Окрім пропозиції київському "Соколові" про участь в турнірі клубів вищої ліги російська сторона запросила ряд дитячих хокейних команд України на традиційний Кубок Третяка.

Читайте також
Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" гратиме у вищій російській хокейній лізі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути