вівторок, 18 листопада 2008 16:36

"Щиро просимо вибачення у сім"ї легендарного Льва Яшина" - Тимощук

Коментар Анатолія Тимощука про інцидент на "Петровському":

"Наша команда щиро просить вибачення у сім"ї, близьких і родичів великого воротаря Льва Яшина. Не по нашій провині ім"я Льва Івановича було ображене, але ми впевнені, що винуватці понесуть найстрогіше покарання. У цьому ми розраховуємо на допомогу всіх уболівальників "Зеніту" і правоохоронних органів.

Зараз, після часу, є відчуття провини і гіркий осад, але в серці кожного з нас тільки світла пам"ять про всіх, хто присвятив своє життя футболу, приносив йому перемоги і славу. У всьому світі ім"я Льва Яшина для кожного, хто займається або цікавиться футболом, є символом професіоналізму, відданості і високої майстерності. Так було, так є і так буде", - сказав Анатолій Тимощук в коментарі сайту "Зеніта".

"Ми хотіли б звернути увагу на те, що, на наш превеликий жаль, на трибунах нашого стадіону був присутній прояв дурості та ідіотизму, взаємних образ з боку уболівальників одній і іншої команди. Якщо хтось забув, то нагадуємо, що футбольний матч - це протистояння двох команд за підтримки уболівальників, а не майданчик для демонстрації власної неповноцінності, тим більше ніхто не має права переступати грань людяності і ображати пам"ять людей, які золотими літерами вписали свої імена в історію світового футболу", - підсумував Тимощук.

sport.oboz

Зараз ви читаєте новину «"Щиро просимо вибачення у сім"ї легендарного Льва Яшина" - Тимощук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути