пʼятниця, 26 березня 2010 14:59

"Севілью" очолив помічник Хіменеса

"Севілью" очолив помічник Хіменеса

Новим головним тренером іспанського футбольного клубу "Севілья" став Антоніо Альварес, повідомляє Reuters. Він змінив на посаді наставника Маноло Хіменеса, звільненого 23 березня після матчу чемпіонату Іспанії з "Херес", що завершився внічию 1:1. Раніше Альварес був помічником Хіменеса та інших головних тренерів.

Пізніше 26 березня новий головний тренер "Севільї" візьме участь в офіційній прес-конференції. Перший матч під керівництвом Альвареса команда проведе 28 березня, коли в рамках чемпіонату Іспанії зіграє на виїзді з "Вільярреалом".

Після звільнення Хіменеса головним кандидатом на пост нового тренера "Севільї" називався колишній наставник збірної Іспанії Луїс Арагонес. Проте сторонам не вдалося домовитися про умови контракту: Арагонес хотів підписати угоду до кінця сезона-2010/11, але керівництво "Севільї" відповіло відмовою.

У нинішньому сезоні "Севілья" продовжує боротьбу в двох турнірах. У чемпіонаті Іспанії команда займає п"яте місце, набравши 45 очок в 28 матчах. У Кубку країни "Севілья" вийшла у фінал, де 27 травня зіграє з мадридським "Атлетіко".

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Севілью" очолив помічник Хіменеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути