Ексклюзиви
понеділок, 15 вересня 2008 11:01

"Шахтарю" не пощастило з суддею на гру з "Базелем"

Матч групової стадії Ліги Чемпіонів між "Базелем" і "Шахтарем", який відбудеться у вівторок, 16 вересня, обслуговуватиме норвезька бригада арбітрів.

Головний арбітр зустрічі - Терьє Хауге. Йому допомагатимуть лайнсмени Ян-Петер Ранден і Ерік Рестад. Четвертий рефері - Еспен Бернтсен.

Терьє Хауге вважається не найфартовішим рефері для "гірників". У 2002 році Хауге судив матч-відповідь третього кваліфайн-раунда Ліги Чемпіонів між "Брюгге" та "Шахтарем", тоді по пенальті пройшла далі команда з Брюсселя. Через два роки Хауге знову обслуговував матч Ліги Чемпіонів за участю "Шахтаря", тепер вже в груповому турнірі з "Барселоною" - донецькі гравці в гостях поступилися 0:3.

Але найяскравіший спогад Хауге залишив про себе суддівством фіналу Кубка України 2005 року між "Динамо" та "Шахтарем", в якому перемогли кияни з мінімальним рахунком, - 1:0. Наставник донецької команди Мірча Луческу тоді дуже критично відізвався про роботу Терьє Хауге - головним чином, через несправедливого, на думку Луческу, видалення Чипріана Маріки.

Залишається сподіватися, що на цей раз донецьким гравцям вдасться зламати неприємну для себе традицію, і добитися найпозитивнішого результату в матчі, який обслуговуватиме Хауге.

"Оглядач"

Зараз ви читаєте новину «"Шахтарю" не пощастило з суддею на гру з "Базелем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути