неділя, 02 травня 2010 18:58

"Шахтар" повинен грати з нами дублюючим складом" - Суркіс

"Шахтар" повинен грати з нами дублюючим складом" - Суркіс

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс розповів про перемогу над "Закарпаттям" (2:0), суддівство і майбутню гру з "Шахтарем".

"Закарпаття" - хороша команда, вона навіть сильніша від багатьох тих, що залишаються в прем'єр-лізі. Тренеру вдалося за коротку зимову перерву створити боєздатний колектив, який і в Дніпропетровську грав на рівних з "Дніпром", і в Донецьку виглядав чудово, і нас обіграв. У них були не менші шанси довести матч до позитивного для себе результату.

Суддівство було абсолютно нормальне, адекватне. Всі рішення були прийняті по ділу, кого потрібно було вилучили - вилучив, дав жовту картку Єрьоменко, нашому основному та ключовиму гравцеві. Одним словом, те, що бачив, то й судив. Всі говорять, що нам судді допомагають. Тепер навпаки.

Я взагалі вважаю, що "Шахтар" повинен грати дублюючим складом. Щоб ми їх обіграли, і українські вболівальники змогли побачити "золотий матч" - ключову гру за чемпіонство. Це буде цікаво", - розповів Суркіс в інтерв'ю офіційному сайту клубу.

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" повинен грати з нами дублюючим складом" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути