пʼятниця, 03 листопада 2006 10:49

"Шахтар" оштрафували на 250 тисяч доларів

В середу в Лозані відбувся спортивний суд, який зобов"язав "Шахтар" виплатити компенсацію за перехід Олега Карамушки, 22 роки, повідомляє football.ua.

- Карамушка раніше виступав за "Борисфен". Зарплату там платили невисоку і постійно затримували на декілька місяців. Коли ж президент клуба Ігор Ковалевич дізнався, що ми цікавимося цим футболістом, спробував заднім числом зробити грошові перекази на ім"я футболіста. Це допомогло б отримати більшу суму за Карамушку. Ми не погоджувалися з таким перебігом подій і відстоювали свою точку зору, - розповідає генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін. - Звісно, тепер погодимося з рішенням суду і виплатимо необхідну суму. Вона складає близько 250 тисяч доларів. А Олег і надалі залишиться гравцем "Шахтаря".

Олег Карамушка почав займатися футболом у Каневі. Потім вступив до Республіканського училища фізичної культури і переїхав до Києва. Крім вище названих клубів, Олег також грав у "Дніпрі". Вдало виступав за юнацьку збірну України.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" оштрафували на 250 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути