пʼятниця, 08 травня 2009 18:05

"Шахтар" обійшов "Вердер" і "Барселону"

"Шахтар" обійшов "Вердер" і "Барселону"

Після перемоги над київським Динамо в півфіналі Кубка УЄФА донецький "Шахтар", з показником 27.2250 балу, знов вийшов на друге місце в сезонному рейтингу.

Цього разу, "Шахтар" поступаються лише "Манчестером Юнайтед" (28.0000). При цьому гірникам вдалося обійти два інших єврокубкових фіналіста - "Барселону" (26.6125), що розташувалася на третьому рядку, і "Вердер", що займає п"яту позицію (24.5375).

Загалом, п"ятирічному, рейтингу, донецький клуб перемістилися на 16-е місце, відсунувши вниз недавнього свого суперника в Кубку УЄФА, московський ЦСКА.

Суперник "Шахтаря" по півфіналу, київське "Динамо", за цей єврокубковий сезон набрав 22.2250 залікових балу і займає в сезонному рейтингу сьомий рядок, а загалом - 41 місце.

Нагадаємо, в четвер, 7 травня, донецький Шахтар в другому півфінальному поєдинку у впертій боротьбі вирвав перемогу в київського "Динамо" та завоював право зіграти у фіналі Кубка УЄФА.

Суперником гірників буде бременський "Вердер", який здолав "Гамбург".

Кореспондент

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" обійшов "Вердер" і "Барселону"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути