четвер, 05 листопада 2009 18:26

"Шахтар" не повинен грати в Лізі Європи - наставник "Тулузи"

"Шахтар" не повинен грати в Лізі Європи - наставник "Тулузи"

Після розгрому в Донецьку два тижні тому, тренер "Тулузи" Ален Казанова хоче, щоб його команда взяла реванш і показала свій дійсний рівень у протистоянні з "Шахтарем".

- Ми хочемо перемогти, тому що це будуть не тільки очки в таблицю, але і принесе нашій команді хороший імідж. Зараз команда виглядає набагато краще, ніж ми були в попередньому матчі, хоча і тоді знали, що у "Шахтаря" величезний потенціал. Коли у них виходить демонструвати свій футбол, то як багато хто переконався, вони викликають побоювання багатьох команд. Увечері моя команда постарається показати зовсім іншу гру, ніж два тижні тому в Донецьку.

- Як ви думаєте, "Тулуза" може перемогти?

- Проти будь-якої команди, коли є упевненість у своїх силах, можна грати і добиватися доброго результату. А інакше навіщо взагалі грати у футбол. Моя команда вийде на матч з наміром узяти три очки.

- Як ви гратимете проти донецької команди?

- Ми повинні бути уважними з самого початку гри. Необхідно дуже швидко ухвалювати рішення в штрафному майданчику. Це команда, яка любить комбінувати і контролювати м"яч. Необхідно зіграти якомога щільніше, нав"язати їм боротьбу і постаратися ефективніше розпоряджатися м"ячем. Ми повинні нівелювати свої проблеми, постараємося раціонально організувати гру і спробуємо використати їх маленькі слабкості.

- І все-таки ви не дуже раді новій зустрічі з "Шахтарем"?

- Можу тільки підтвердити, що в Донецьку дуже хороша команда. Вона не повинна грати в Лізі Європи, це рівень Ліги чемпіонів. Коли я бачу команди, наприклад, як "Цюріх" у вівторок увечері, я нічого не маю проти них, але це ганьба для глядача...

- Вам нічого втрачати...

- Це важлива гра, але думаю, що визначальними будуть наступні два матчі, коли до нас приїде "Партизан" і виїзний поєдинок з "Брюгге".

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" не повинен грати в Лізі Європи - наставник "Тулузи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути