Ексклюзиви
середа, 15 вересня 2010 09:56

"Шахтар" має вийти з групи - букмекери

"Шахтар" має вийти з групи - букмекери
Букмекерські контори в нинішньому розіграші Ліги чемпіонів вважають іспанську "Барселону" головним претендентом на перемогу.

Так, William Hill оцінює можливий виграш "Барселони" коефіцієнтом 1 × 3,75. Друге місце ділять "Челсі" і "Реал" (шанси обох клубів на перемогу оцінюються як 1 × 6,5). Далі йде "Манчестер Юнайтед" (1 × 9).

Bwin оцінює перемогу каталонців як 1 × 3,65. Перемогу "Реала" фахівці контори оцінили як 1 × 5, а "Челсі" - 1 × 6,50.

Додамо, що на думку букмекерів, донецький "Шахтар" має вийти з групи. У своєму квартеті "гірники" мають другий коефіцієнт, після "Арсеналу", на перемогу в Лізі. Так, шанси "канонірів" оцінюються як 1 × 13, "гірників" - 1 × 126, "Браги" - 1 × 151, "Партизана" - 1 × 501.

Також донецький "Шахтар" є фаворитом у матчі першого туру групового раунду Ліги чемпіонів проти бєлградського "Партизана" за версією авторитетної букмекерської контори "William Hill".

На перемогу української команди ставки приймаються як 1,36 до 1 (чим менше коефіцієнт, тим більша ймовірність події), а перемога сербів оцінюється коефіцієнтом 9,00. Нічийний результат - 4,50 до 1. Найімовірніший результат поєдинку, на думку букмекерів, перемога "Шахтаря" з рахунком 1:0 або 2:0 (Коофіцієнт 6,50 до 1).

Нагадаємо, матч "Шахтар" - "Партизан" відбудеться в Донецьку 15 вересня. Початок гри о 21:45, пряма трансляція на ТРК "Україна".
За матеріалами Динамо Киев от Шурика, Liga.net
Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" має вийти з групи - букмекери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути