вівторок, 14 вересня 2010 15:56

"Партизан" сьогодні вже не той" - Луческу

"Партизан" сьогодні вже не той" - Луческу
Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу вважає, що в нинішньому розіграші Ліги чемпіонів його команді буде непросто вийти з групи, так як суперники зараз серйозно готуються до матчів проти донецької команди.

"Кожен рік ми показуємо досить видовищну гру, і від цього імідж нашого клубу лише зростає. Звичайно, ми починаємо виступ з думкою, що у нас дуже хороша команда, яка вже дозріла для виходу з групи Ліги чемпіонів. Природно, всі наші суперники налаштовуються і думають так само. Буде нелегко вийти з групи. Напевно, потрібно подвоїти наші намагання і зусилля в порівнянні з іграми чемпіонату України", - сказав Луческу, якого цитує офіційний сайт "Шахтаря".

Також тренер розповів про кадрові втрати напередодні першого матчу. "Всі знають, що відсутній Чигринський. Будемо сподіватися, що до "Браги" він вже відновиться. Ну і, природно, у складі не буде Фернандіньо. Тут хотілося б зробити ремарку у зв"язку з останніми коментарями преси з цієї травмою: не згоден повністю з тим, що говорять. Колліна чудово знає цей італійський термін - gamba tesa, що означає "пряма нога". Фернандіньо як раз хотів скоординуватися і пробити, а Лупашко зіграв прямою ногою. Може бути, він і першим торкнувся м"яча, але це єдиноборство було вкрай жорстким. Природно, Фернандіньо - це лідер команди, який тепер відсутній. Лідер за всіма показниками - тактичним, технічним, за індивідуальною майстерністю. Будемо намагатися знайти можливість його замінити для того, щоб команда не занадто сильно відчула його відсутність. Всі інші здорові і готуються до гри", - відзначив він.

Рік тому "Шахтар" вже грав з "Партизаном" і впевнено переміг на своєму полі, але Луческу запевняє, що за рік сербська команда серйозно змінилася. "Партизан" сьогодні вже не той, з яким ми зустрічалися в минулому році в Лізі Європи. Нас очікує зовсім інша гра - дуже складна. При новому тренері вони поки виграють, і це додає їм упевненості, ентузіазму. Можу відзначити, що організація гри у "Партизана" стала на порядок краще, але будь-яка організація має свої слабкості. Ось їх нам і потрібно знайти і спробувати використати на нашу користь. Потрібно дійти до взяття воріт і реалізувати моменти, які у нас будуть", - підкреслив наставник "гірників".

Нагадаємо, матч 1-го туру групового раунду "Шахтар" - "Партизан" відбудеться 15 вересня на "Донбас Арені". Початок гри о 21:45, пряма трансляція на ТРК "Україна".
За матеріалами Liga.net
Зараз ви читаєте новину «"Партизан" сьогодні вже не той" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути