пʼятниця, 18 липня 2008 13:12

"Шахтар" критикує позицію Суркіса

Футбольний клуб "Шахтар" в офіційній заяві прес-служби прокоментував дії голови ФФУ Григорія Суркіса на засіданні виконкому Федерації футболу України.

"Футбольний клуб "Шахтар" наполягає на тому, щоб в Раді стратегічного розвитку професійного футболу Федерації футболу України інтереси донецького клубу представляв Анатолій Попов", - сказано в офіційній заяві донецького клубу.

Цю заяву клуб пов"язав з тим, что16 липня в Києві під час засідання виконкому Федерації футболу України, в ході якого була сформована Рада стратегічного розвитку професійного футболу ФФУ, Григорій Суркіс висловився в різкій формі проти кандидата від донецького клубу Анатолія Попова, сумніваючись в його професійних і моральних якостях.

ФК "Шахтар" в своїй заяві підкреслює, що "в нашому клубі працюють тільки люди високого рівня професіоналізму і моральних якостей", а також акцентує, що тільки "клуб вирішує, хто має право представляти його інтереси в робочих органах ФФУ та інших футбольних об"єднань".

На думку представників донецького клубу, "керівництво Федерації могло б і прислухатися до думки чемпіонів, володарів Кубка і Суперкубка України, і поставитися до нього з належною повагою".

"Донецький клуб звертає увагу громадськості на той факт, що початок нового сезону ознаменувався подібного роду інцидентом, який явно не служить оздоровленню ситуації у вітчизняному футболі. ФК "Шахтар" наполягає на тому, щоб в Раді стратегічного розвитку професійного футболу ФФУ наші інтереси представляв саме Анатолій Попов. Інакше клуб відкликає свого представника з названої структури", - повідомляється в заяві клубу.

Кореспондент.net, "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" критикує позицію Суркіса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути