середа, 04 квітня 2007 15:56

"Шахтар" готовий викласти 15 мільйонів за гравця "Торіно"

 

Донецький "Шахтар" почав переговори з приводу купівлі півзахисника італійського "Торіно" Алессандро Росіни. 23-річний футболіст, що може зіграти і на позиції нападаючого, став одним з відкриттів сезону в Італії. Має прізвисько "Росіналдо" (своєю зовнішністю і манерою гри нагадує знаменитого бразильця)

"Торіно" зараз бажає почати з ним переговори щодо підписання нового контракту. На даний момент футболіст одержує 200 тисяч євро на рік. За інформацією Терикона з посиланням на tribalfooball.com, "Шахтар" готовий заплатити за трансфер італійця майже 15 мільйонів євро.

Українці вже зв"язалися з агентом футболіста Беппе Боццо з приводу перспектив переїзду його клієнта влітку в Донецьк. У той же час час, як повідомляє "Гадзетта делло Спорт", за Росіною уважно стежить "Палермо". Раніше ЗМІ повідомляли про інтерес до Алессандро англійського "Арсеналу", "Челсі", "Ліверпуля", іспанської "Барселони" та італійських "Інтера" й "Роми".

Гравець почав свою професійну кар"єру в "Пармі" (2001-2005), але так і не став основним в цій команді. В 2005 перебрався в команду Серії В "Верону", а вже за рік в "Торіно", за який минулого сезону зіграв 42 матчі, забив 12 м"ячів.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" готовий викласти 15 мільйонів за гравця "Торіно"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути