Ексклюзиви
пʼятниця, 07 листопада 2008 13:31

"Рубін" зіграє в золотих футболках

В неділю, 9 листопада, футболісти казанського "Рубіна" проведуть матч 28-го туру чемпіонату Росії з футболу з "Тереком" в золотих футболках. Про це пише lenta.ru з посиланням на газету "Спорт-Експрес". 2 листопада "Рубін" після перемоги над підмосковним "Сатурном" (2:1) достроково став чемпіоном країни.

На грі з "Тереком" для вболівальників буде організована святкова програма з салютом і концертом. Президент Російського футбольного союзу (РФС) Віталій Мутко і голова Російської футбольної прем"єр-ліги (РФПЛ) Сергій Прядкін привезуть до Казані чемпіонський кубок.

Склад казанської команди зазнає істотні зміни в порівнянні з матчем проти "Сатурна". Гру з "Тереком" через дискваліфікацію пропустять нападаючий Сергій Ребров і захисник Давид Квірквелія.

Для 36-річного захисника Андрія Федорова, який вистпав за "Рубін" вісім років, матч з грозненським клубом стане прощальним. У 2008 році Федоров не виходив на поле в іграх чемпіонату країни.

Зараз ви читаєте новину «"Рубін" зіграє в золотих футболках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути